Met dit magazine blijft u op de hoogte over de Rijksfinanciën, Verantwoordingsdag en Prinsjesdag.

Welkom in het tweede themanummer van Rijksfinanciën Online! Op Verantwoordingsdag is het eerste themanummer van dit digitale magazine uitgekomen. De tweede uitgave staat in het teken van Prinsjesdag. In dit nummer vindt u alle officiële stukken, maar ook interviews, nieuwsberichten, infographics en achtergrondverhalen.

Abonneren

De Rijksfinanciën Online verschijnt voorlopig twee keer per jaar als themanummer. Het magazine is rechtstreeks te vinden op www.rijksfinancien.nl. U kunt echter ook een gratis abonnement nemen via de abonnee pagina van Rijksoverheid

Responsive

De Rijksfinanciën Online is beschikbaar op de computer, laptop, tablet en op de smartphone. De pagina’s van het magazine passen zich automatisch aan.

digitale devices

Tips

  1. Direct naar Rijksfinanciën Online en de stukken altijd bij de hand? Maak een snelkoppeling aan of voor Apple gebruikers; voeg het magazine toe aan je beginscherm.
  2. Op elk device zowel op computer, laptop, tablet –iPad en Android- en smartphone werkt het digitale magazine. Het kan voorkomen dat een pagina niet goed ‘laadt’. Als de pagina wordt ververst, verschijnt daarna wel de gehele pagina.
  3. Het digitale magazine werkt het best wanneer de meest recente versie van de verschillende browser-systemen gebruikt wordt: Windows, Firefox, Safari, Chrome.

Vragen of problemen?

De directie Communicatie van het ministerie van Financiën doet er alles aan om een digitaal magazine te maken dat inhoudelijk interessant is, maar waarmee iedereen ook technisch uit de voeten kan. Daarbij kunnen we de hulp van de lezer goed gebruiken. Meld eventuele problemen of stel mogelijke vragen via de mail: rijksfinancienonline@minfin.nl. Werkt iets niet goed, is iets niet handig ingericht of hapert de techniek op het device – computer, tablet of smartphone – laat dit dan weten!