Base description which applies to whole site

ARTIKEL XVIII

De Wet op de loonbelasting 1964 wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 13bis, tweede lid, wordt «indien de auto niet wordt aangedreven door een motor die kan worden gevoed met waterstof» vervangen door «tenzij de auto wordt aangedreven door een motor die kan worden gevoed met waterstof of de auto is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen waarbij de voor de aandrijving benodigde energie wordt opgeslagen in een accupakket dat geen lood bevat en de zonnepanelen een vermogen hebben van ten minste 1 kilowattpiek».

B

Het in artikel 22b, tweede lid, als eerste vermelde bedrag wordt verhoogd met € 55.

C

Artikel 31, eerste lid, onderdeel g, wordt als volgt gewijzigd:

1. Onder vernummering van subonderdeel 2° tot 3° wordt een subonderdeel ingevoegd, luidende:

  • 2°. door de inhoudingsplichtige aangewezen vergoedingen en verstrekkingen, daaronder begrepen gedeelten van vergoedingen en verstrekkingen, ter zake of in de vorm van het volgen van een opleiding of studie voor zover wordt voldaan aan het gestelde in artikel 31a, tweede lid, onderdeel d, en voor zover de omvang van de aangewezen vergoedingen en verstrekkingen niet in belangrijke mate groter is dan de omvang van de vergoedingen en verstrekkingen die in voor het overige overeenkomstige omstandigheden in de regel worden aangewezen;.

2. Subonderdeel 3° (nieuw) komt te luiden:

  • 3°. overige verstrekkingen;.

3. In de slotzinsnede wordt «voor zover deze vergoedingen en verstrekkingen» vervangen door «met dien verstande dat vergoedingen en verstrekkingen als bedoeld onder 1° en 3° uitsluitend eindheffingsbestanddelen zijn voor zover deze vergoedingen en verstrekkingen».

D

In artikel 31a, derde lid, onderdeel b, wordt «1,2%» vervangen door «1,18%».

Licence